Wimmer Vine

Alle vores vine


Vores vine

Nedenunder finder du vinene i vores sortiment. Vi arbejder hele tiden på at finde nye producenter, så vi løbende kan udvidde sortimentet med nye spændende vine.

Vi sender over hele landet. Fragtomkostninger med GLS:
1–6 flasker: 70 kr.
7-12 flasker: 140 kr.
13-24 flasker: 210 kr.

Skal vinen leveres i Storkøbenhavn send en mail til jesper.wimmer@wimmervine.dk eller ring på 6055 4487, så laver vi en aftale om levering.Ugens vin: Riesling Aulese, Piesporter Goldtröpfch

Später-Veit Piesporter Goldtröpfchen Auslese 2018 tilbyder en smuk næse af ananas, abrikos og nogle grønne urter. En fremragende Auslese som er elegant og raffineret på den søde, men alligevel livlige smagspalette. Den elegante og raffinerede finish er drevet af fantastiske dufte af ananas, kokosnød, honning og abrikosblomst. Alt er smukt afbalanceret: surhedsgraden er moden, smagene nøjagtige og sødmen bærer bare den aromatiske intensitet. Hvis du ikke har prøvet en Riesling Auslese, så er det et rigtig godt sted at starte. Fantastisk til som dessertvin eller som aperitif eller som afslutning på en fantastisk middag.

179 DKK

Riesling Kabinett, Goldtröpfchen 'Armes' 2017

2017er Piesporter Goldtröpfchen Kabinett Armes starter til den beskedne side og er i første omgang lidt lukket og afslører kun diskrete noter af grapefrugt, våd sten og skifer på næsen. Den viser sig fremragende letfodet på ganen, men stadig lidt lukket og måske ikke specielt karakterfuld i smagen. Men i eftersmagen, bemærker man den fantastiske kompleksitet og elegance, og at denne vin vil udvikle sig ved modenhed. En fantastiske Kabinett med stor renhed og lethed. Kan drikkes nu, men har stort potentiale i kommende år.

109 DKK

Riesling Spätlese, Goldtröpfchen 'Jupp' 2016

Piesporter Goldtröpfchen Spätlese Jupp 2016 er lavet af druer fra en parcel beliggende i den sydvendte Taubengarten. En sektor af vingården, der tidligere tilhørte ”onkel Josef” (Jupp er den lokale slang for Josef). Vinen dufter af pære, cassis og urter blandet med et strejf af pisket fløde. Vinen er pragtfuld legende, letfodet men alligevel fyldt med saftige smag af frugt og røg på ganen. Det efterlader en frugtagtig og engagerende fornemmelse i den lette og elegante finish. Vinen har stort potentiale, og vil udvikle sig positive i årene fremover.

139 DKK

Riesling Trocken 'Blauschiefer' 2018

Blauschiefer Trocken laves af druer fra en af ejendommens marker, der ligger lige under toppen af Piesporter Falkenberg. Vinen tilbyder en smukt ren næse af hvid fersken, fine urter og fine krydderier. Vinen er pragtfuldt legesyg og raffineret på ganen og efterlader en fornemmelse af friske frugter og mineraler. En fremragende vin af utrolig kvalitet til en ”ren” Estate-vin.

99 DKK

Riesling Trocken 2018

Fremragende tør riesling. Noter af fersken, urter og fine krydderier. En flot vin som efterlader en med masser af smag af friske frugter og mineraler.

89 DKK

Später-Veit Riesling smagekasse

Smagekassen fra Später-Veit indeholder en flot række Riesling vine - fra de tørre til de karakterfulde og søde vine, som Mosel er så kendt for. Kassen indeholder: 2 stk. Riesling Trocken 2018, 2 stk. Riesling Trocken 'Blauschiefer' 2018, 1 stk. Riesling Kabinett 'Armes' 2017, 1 stk. Riesling Spätlese 'Jupp' 2016. Normalpris ved køb af flaskerne enkeltvis er 624 kr.

549 DKK

Riesling Spätlese, Piesporter Goldtröpfchen 2017

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Det var denne vin vi forelskede os i da vi besøgte Reuscher-Haart første gang, og som vi siden hen har købt hjem til venner og bekendte. Vinen blev lavet specielt til hans bryllup, og blev en stor succes. En flot spätlese som kan nydes på terrassen eller f.eks. til asiatisk mad. Pris: 129 kr. pr. flaske.

129 DKK

Riesling Kabinett, Piesporter Goldtröpfchen 2016

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Flot kabinett med høj mineralitet, som giver en let perlende fornemmelse når vinen nydes. Nyd den på terassen eller prøv den til let krydret mad. Pris: 89 kr. pr. flaske.

89 DKK

Piesporter Riesling 2016

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Dette er Reuscher-Haarts' Qualitets wein, som er de tyske producenters entry level’ vine og har et fantastisk sammenhæng mellem pris og kvalitet. Her får man meget kvalitet for pengene. Pris: 79 kr. pr. flaske.

79 DKK

Reuscher-Haart smagekasse

Kassen indeholder 6 flasker og du får mulighed for at smage 3 forskellige riesling vine. Indhold: 2 Piesporter Riesling - husets ’entry-vin'. 2 Riesling kabinett Goldtröpfchen - masser af mineralitet. 2 Überswang Goldtröpfchen spätlese - husets signatur-vin. Normalpris 594 kr.

529 DKK