Wimmer Vine

Reuscher-Haart, Mosel


Reuscher-Haart, Piesport, Mosel

Reuscher-Haart er en traditionsrig vin-ejendom (weingut) i Piesport beliggende i hjertet af det centrale Mosel, hvor mottoet er “Quality in our Mind. Riesling in our Heart” ™. Reuscher-Haart dyrker med tradition og fast overbevisning, og et meget stort fokus kvalitet. Det gælder ikke kun for vinene, men for al hvad de gør.

Reuscher-Haart har parceller på nogle af de mest berømte vinmarker i området omkring Piesport, heri blandt den messt berømte: Piesport Goldtröpfchen. Riesling-vine udgør langt den største del af produktionen, og Reuscher-Haart producerer både tørre og halvtørrede Riesling-vine samt vine med en fin naturlig sødme.

Du kan se og bestille vinene fra Reuscher-Haart nedenunder eller du kan se dem i sektionen 'Vine' med vores samlede sortiment.


Piesporter Riesling 2016

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Dette er Reuscher-Haarts' Qualitets wein, som er de tyske producenters entry level’ vine og har et fantastisk sammenhæng mellem pris og kvalitet. Her får man meget kvalitet for pengene. Normalpris: 79 kr.

79 DKK

Riesling Kabinett, Piesporter Goldtröpfchen 2016

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Flot kabinett med høj mineralitet, som giver en let perlende fornemmelse når vinen nydes. Nyd den på terassen eller prøv den til let krydret mad. Normalpris: 89 kr.

89 DKK

Riesling Spätlese, Piesporter Goldtröpfchen 2017

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Det var denne vin vi forelskede os i da vi besøgte Reuscher-Haart første gang, og som vi siden hen har købt hjem til venner og bekendte. Vinen blev lavet specielt til hans bryllup, og blev en stor succes. En flot spätlese som kan nydes på terrassen eller f.eks. til asiatisk mad. Normalpris: 129 kr.

129 DKK

Reuscher-Haart smage-kasse

Med smagekassen med 6 flasker vin fra Reuscher-Haart får du mulighed for at smage tre forskellige typer riesling vine. Kassen indeholder: 2 stk. Piesporter Riesling 2016, som er husets ’entry level’ vin. 2 stk. Riesling kabinett Goldtröpfchen med masser af mineralitet. 2 stk. Überswang Goldtröpfchen; en flot spätlese som er Reuscher-Haarts signatur-vin. Samlet pris ved køb enkeltvis: 594,00 kr. Pris for smagekasse med 6 stk.: 529,00 kr.

529 DKK