Wimmer Vine

DE TØRRE RIESLING VINE

Riesling er en drue, som du enten elsker at elske eller elsker at hade. De, der elsker Riesling sætter pris på den for dens tydelige aromaer og madvenlighed. Tyskland er mest kendt for de søde Riesling vine. Men i de senere år er der kommet et stadigt stigende fokus på de tørre Riesling vine, og der produceres fantastiske tørre Riesling vine i de enkelte regioner. De tørre, og lidt oversete tørre Riesling fra Tyskland passer rigtig godt til mad og går specielt godt sammen med let kød og fisk.

Her på siden finder du vores udvalg af tørre Riesling


Ulrike Thul - Riesling Trocken 2018 'POET'

POETEN fortæller og skriver betagende historier af aromatiske druer med intens mineralitet fra utroligt stejle skråninger. Klassisk tør og let Riesling med noter af citrus og en flot mineralitet. Normalpris 79 kr. Tilbud 69 kr.

69 DKK

Reuscher-Haart Riesling 2016 Qualitetswein

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Dette er Reuscher-Haarts' Qualitets wein, som er de tyske producenters entry level’ vine og har et fantastisk sammenhæng mellem pris og kvalitet. Her får man meget kvalitet for pengene.

79 DKK

Riesling 2017 Kiedricher Gräfenberg Kabinett Tør

Steinmacher & Sohn Kiedricher Gräfenberg Riesling Kabinett Trocken. Steinmacher & Sohn fra Reihngau, er en helt ny producent i sortimentet. Denne Riesling Kabinett Trocken er fra marken Kiedricher Gräfenberg, som er en af topmarkerne i Tyskland. Det er en Kabinett Trocken. Når vi taler Kabinett, så er de i 9 ud af 10 tilfælde halvsøde. Dette er en Kabinett Trocken, hvor du får den lidt mere fyldige smag som søde vine har, men her i en knastør udgave. Noter af citrus og grønne æbler.

89 DKK

Später-Veit Riesling Trocken 2018

Fremragende tør riesling. Noter af fersken, urter og fine krydderier. En flot vin som efterlader en med masser af smag af friske frugter og mineraler.

89 DKK

Graacher Himmelreich Hoghgewächs Trocken 2018

Philipps Eckstein Graacher Himmelreich Hochgewächs 2018 er en dejlig tør hvidvin med dufte af citrus og abrikos. Masser af smag. Masser af mineralitet. En nem vin at drikke, men stadig med en flot dybde og kompleksitet. (0,75L).

109 DKK

Später-Veit Riesling Blauschiefer Trocken 2019

Blauschiefer Trocken laves af druer fra en af ejendommens marker, der ligger lige under toppen af Piesporter Falkenberg. Vinen tilbyder en smukt ren næse af hvid fersken, fine urter og fine krydderier. Vinen er pragtfuldt legesyg og raffineret på ganen og efterlader en fornemmelse af friske frugter og mineraler. En fremragende vin af utrolig kvalitet til en ”ren” Estate-vin.

99 DKK

Riesling 2017 Kiedricher Klosterberg Alte Reben

Steinmacher & Sohn Riesling Kiedricher Klosterberg 2017 'Alte Reben' er lavet på nogen af de ældste vinstokke på marken Kiedricher Klosterberg. Tør Riesling med noter af citrus og grønne æbler.

89 DKK

Kiedricher Klosterberg Riesling 2017 'Terroir'

Steinmacher & Sohn Kiedricher Klosterberg Riesling 2017 'Terroir' er lavet så den afspejler terroiet på marken Kiedricher Klosterberg.

99 DKK

Riesling 2018 Kiedricher Gräfenberg Spätlese Tør

Steinmacher & Sohn Kiedricher Gräfenberg Riesling 2018 Spätlese Trocken. Kiedricher Gräfenberg, er en af topmarkerne i Tyskland. Her er der tale om en Spätlese Trocken. Når vi taler om Spätlese, så er det normalt de søde Spätlese vine der er i fokus, hvor druerne er høstet sent. Her er der tale om en Spätlese Trocken, hvor du får den lidt mere fyldige smag som søde vine ofte har, men her i en knastør udgave.

109 DKK

Kiedricher Gräfenberg 2017 Riesling Kabinett Trock

Steinmacher & Sohn Kiedricher Gräfenberg Riesling Kabinett Trocken. Steinmacher & Sohn fra Reihngau, er en helt ny producent i sortimentet. Denne Riesling Kabinett Trocken er fra marken Kiedricher Gräfenberg, som er en af topmarkerne i Tyskland. Det er en Kabinett Trocken. Når vi taler Kabinett, så er de i 9 ud af 10 tilfælde halvsøde. Dette er en Kabinett Trocken, hvor du får den lidt mere fyldige smag som søde vine har, men her i en knastør udgave. Noter af citrus og grønne æbler. TILBUD: Køb kasse med 6, betal for 5!

445 DKK

Kiedricher Klosterberg 2017 'Alte Reben'

Steinmacher & Sohn Riesling Kiedricher Klosterberg 2017 'Alte Reben' er lavet på nogen af de ældste vinstokke på marken Kiedricher Klosterberg. Tør Riesling med noter af citrus og grønne æbler. TILBUD: Køb kasse med 6, betal for 5!

445 DKK