Wimmer Vine

DE TØRRE RIESLING VINE

Riesling er en drue, som du enten elsker at elske eller elsker at hade. De, der elsker Riesling sætter pris på den for dens tydelige aromaer og madvenlighed. Tyskland er mest kendt for de søde Riesling vine. Men i de senere år er der kommet et stadigt stigende fokus på de tørre Riesling vine, og der produceres fantastiske tørre Riesling vine i de enkelte regioner. De tørre, og lidt oversete tørre Riesling fra Tyskland passer rigtig godt til mad og går specielt godt sammen med let kød og fisk.

Her på siden finder du vores udvalg af tørre Riesling


Später-Veit Riesling Blauschiefer Trocken 2018

Blauschiefer Trocken laves af druer fra en af ejendommens marker, der ligger lige under toppen af Piesporter Falkenberg. Vinen tilbyder en smukt ren næse af hvid fersken, fine urter og fine krydderier. Vinen er pragtfuldt legesyg og raffineret på ganen og efterlader en fornemmelse af friske frugter og mineraler. En fremragende vin af utrolig kvalitet til en ”ren” Estate-vin.

99 DKK

Ulrike Thul - Riesling Trocken 2018 'POET'

POETEN fortæller og skriver betagende historier af aromatiske druer med intens mineralitet fra utroligt stejle skråninger. Klassisk tør og let Riesling med noter af citrus og en flot mineralitet. Normalpris 79 kr. Tilbud 69 kr.

69 DKK

Später-Veit Riesling Trocken 2018

Fremragende tør riesling. Noter af fersken, urter og fine krydderier. En flot vin som efterlader en med masser af smag af friske frugter og mineraler.

89 DKK

Reuscher-Haart Riesling 2016 Qualitetswein

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Dette er Reuscher-Haarts' Qualitets wein, som er de tyske producenters entry level’ vine og har et fantastisk sammenhæng mellem pris og kvalitet. Her får man meget kvalitet for pengene.

79 DKK

Ulrike Thul - Riesling Trocken 2018 'POET'

POETEN fortæller og skriver betagende historier af aromatiske druer med intens mineralitet fra utroligt stejle skråninger. Klassisk tør og let Riesling med noter af citrus og en flot mineralitet.

60 DKK