Wimmer Vine

DE HALVSØDE RIESLING VINE

Nedenunder finder du vores udvalg af halvsøde Riesling vine.


Reuscher-Haart Riesling Goldtröpfchen Kabinett 201

Flot Riesling kabinett med høj mineralitet, som giver en let perlende fornemmelse når vinen nydes. Nyd den på terassen eller prøv den til let krydret mad. (0,75L).

89 DKK

Graacher Domprobst Riesling Kabinett 2018

Philipps Eckstein Graacher Domprobst Riesling Kabinett 2018 blev høstet ved en fuld 91 ° Oechsle. Vinen tilbyder en stor og saftig duft af dåse fersken, jordagtige krydderier, pisket fløde og mineraler. Vinen tilbyder fuld tilstedeværelse af en stor Spätlese på den runde og bløde gane og efterlader en tilfredsstillende direkte og frugtdreven fornemmelse i den lange finish. (0,75L).

109 DKK

Später-Veit Riesling Goldtröpfchen 2017 'Armes'

Piesporter Goldtröpfchen Kabinett 2017 Armes starter til den beskedne side og er i første omgang lidt lukket og afslører kun diskrete noter af grapefrugt, våd sten og skifer på næsen. Den viser sig fremragende letfodet på ganen, men stadig lidt lukket og måske ikke specielt karakterfuld i smagen. Men i eftersmagen, bemærker man den fantastiske kompleksitet og elegance, og at denne vin vil udvikle sig ved modenhed. En fantastiske Kabinett med stor renhed og lethed. Kan drikkes nu, men har stort potentiale i kommende år. (0,75L)

109 DKK

Graacher Himmelreich Riesling Kabinett 2018

Philipps Eckstein Riesling Graacher Himmelreich Kabinett 2018 tilbyder en moden duft af pærpuré, grapefrugt, Provence-urter, laurbær og andre jordiske elementer. Med fløde, vingårds fersken og skiferelementer overfører vinen den søde rundhed som en Auslese på ganen. Finishen er direkte og tilfredsstillende i sin bløde og brede stil. (0,75L).

109 DKK