Wimmer Vine

DE SØDE RIELSING VINE

Her på siden finder du et udvalg af Spätlese, hvor du får nogle fantastiske smageoplevelser til fornuftige priser.


Ulrike Thul Rieslning Spätlese 2018 'KOMPLIMENT'

Hvem kan ikke lide at modtage et KOMPLIMENT? Beundring og ros gør os alle godt. Vores KOMPLIMENT går til druesorten Riesling for dette vidunderlige samspil med smag, sødme og syre. Sød Riesling med noter af citrus, abrikos og en anelse petroleum. Flot spätlese til skarp pris. (0,75L).

99 DKK

Reuscher-Haart Riesling Spätlese 2018 'Überswang'

Reuscher-Haart, Mosel, Tyskland. Det var denne vin vi forelskede os i da vi besøgte Reuscher-Haart første gang, og som vi siden hen har købt hjem til venner og bekendte. Vinen blev lavet specielt til hans bryllup, og blev en stor succes. En flot spätlese som kan nydes på terrassen eller f.eks. til asiatisk mad. (0,75L)

105 DKK

Später-Veit Riesling Spätlese 2017 'Jupp'

Vinen er lavet af druer fra en parcel i Goldtröpchen marken, der tilhørte ”onkel Josef” (Jupp er lokalt slang for Josef). Vinen dufter af pære, cassis og urter blandet med et strejf af pisket fløde. Vinen er pragtfuld legende, letfodet men alligevel fyldt med saftige smag af frugt og røg på ganen. Det efterlader en frugtagtig og engagerende fornemmelse i den lette og elegante finish. Vinen har stort potentiale, og vil udvikle sig positivt fremover. (0,75L) Normalpris 139 kr. TILBUD 125 kr.

125 DKK

Graacher Himmelreich Riesling Spätlese 2018

Philipps Eckstein Graacher Himmelreich Riesling Spätlese 2018 ’GEHR’, blev høstet på en fuld 98° Oechsle. Vinen har en smuk duft af grapefrugtplante, pære, abrikos, honning og urter. Vinen tilbyder en stor og cremet smag af abrikos, krydderier og urter. Den har en pæn frugtagtig fornemmelse på den delikat cremet, rund og sød gane. Søde honning elementer afrunder smagene fra denne ganske store Auslese-stil søde vin i finish. (0,75L).

129 DKK