Wimmer Vine

DE HALVTØRRE (FEINHERB) RIESLING VINE

Riesling halbtrocken eller som den uofficielle, men ofte brugte betegnelse i Tyskland; Feinherb. Der er tale "halvtør" eller let sød vin med op til 12 g. pr. L restsukker (op til 15 g. pr. L restsuller for "Classic"). Mens du ikke vil kalde denne vin tør, ville du heller ikke kalde den sød. Det er netop det, som er det smukke og afbalancerende du finder i Riesling halbtrocken eller feinherb. Vinene kan nydes som en aperitif, men står sig også rigtig godt sammen med krydret asiatisk mad (thailandske eller vietnamesiske), eller prøv den sammen med charcuteri og ost.

Nedenunder finder du vores udvalg af halvtørre Riesling vine.


Graacher Domprobst Spätlese Feinherb 2018

Philipps Eckstein Graacher Domprobst Spätlese Feinherb 2018, blev høstet ved 91° Oechsle. Vinen tilbyder en stor og moden duft af mirabelle, krydderier, jord og røg. Vinen er tør, rund og frugtagtig og efterlader stadig lidt til den søde gane og efterlader en delikat smag af tærter i den modne og imponerende finish. Tørret pære og anis og tørrede urter afrunder i eftersmagen. (0,75L)

129 DKK

Ulrike Thul - Rielsing Halbtrocken 2018 'GEFÂRHTE'

GEFÄRHTE er den perfekte ledsager! Det være sig til middag eller til fejring, GEFÂRHTE mestrer ethvert eventyr sammen med dig. (Gefärhte = følgesvend). Halvtør Riesling, hvor den stramme tørre Riesling får det lille strejf af det søde. (0,75L) Normalpris 79 - TILBUD 69 kr.

69 DKK