Wimmer Vine

Dessertvine


DESSERTVINE BASERET PÅ RIESLING

Når vi taler om søde Riesling vine herhjemme er det ofte Auslese, som du kan få i velassorterede supermarkeder og vinforretninger. Men der findes også en række andre endnu sødere vine; Eiswein, Beerenauslese og Trockenberrenauslese. Vine som giver nogle helt fantastiske smageoplevelser.

Her på siden finder du et udvalg af Auslese vine, som giver en utrolig konceret smag, og som med vinens sødme egner sig fantastisk til en dessert.Ulrike Thul Riesling Auslese 2018 'ELIXIER'

Hvem vil ikke gerne have et glas ELIXIER, der som en magisk drik har en styrkende og måske ligefrem opkvikkende virkning! Skøn Auslese med naturlig surhed, som hjælper med at skære den søde smag. Smager noter af abrikos og honning. Server den koldt til en dejlig dessert eller brug den som aperitif. (0,5L) Normalpris 129 - TILBUD 109 kr.

129 DKK

Graacher Domprobst Riesling Auslese 2018

Philipps Eckstein Domprobst Riesling Auslese 2018 kommer fra delvist botrytiseret (ædelråd) frugt høstet på en fuld 107° Oechsle og blev gæret ned til fuldstændigt ædel-søde niveauer af resterende sukker. Vinen tilbyder en rig duft og smag af figen, pærepuré, citron og mandelcreme samt masser af røgede elementer. Mere figen, kokosnød og fine krydderier dukker op i den runde og let imponerende finish. (0,75L) Introduktionstilbud: 175 kr.

175 DKK

Riesling Auslese, Piesporter Goldtröpfchen 2018

Später-Veit Piesporter Goldtröpfchen Auslese 2018 tilbyder en smuk næse af ananas, abrikos og nogle grønne urter. En fremragende Auslese som er elegant og raffineret på den søde, men alligevel livlige smagspalette. Den elegante og raffinerede finish er drevet af fantastiske dufte af ananas, kokosnød, honning og abrikosblomst. Alt er smukt afbalanceret: surhedsgraden er moden, smagene nøjagtige og sødmen bærer bare den aromatiske intensitet. Hvis du ikke har prøvet en Riesling Auslese, så er det et rigtig godt sted at starte. Fantastisk til som dessertvin eller som aperitif eller som afslutning på en fantastisk middag.

199 DKK