Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. BRUT 2019 er lavet på en begrænset produktion af udvalgte druer, tidlig høst og
gæring i autoklav ved lav temperatur for at forbedre finesse og smag. En
mousserende vin med en rig og elegant personlighed takket være dugen af
engblomster og en behagelig silkeagtig smag.
Druer: 100% Glera
Farve: lys halmgul
Fine og vedvarende perler
Næsen er fin og elegant med noter af gult æble, pære,
blåregn og engblomster dukker op. Smagen er behageligt syrlig og frugtagtig,
silkeagtig og i god harmoni og afsluttes med en rig og fin smag.
Serveres ved en temperatur på 8 ° C
Vinfremstilling: den bløde presning af hele druerne
efterfølges af langsom gæring af omhyggeligt udvalgte gærer ved en temperatur
på 10 °. Anden gæring: ifølge Charmat-metoden: henvisning i autoklave ved en
temperatur på 15/16 ° C, koldstabilisering ved -1 ° C, mikrofiltrering før
tappning for at adskille gæren fra den mousserende vin
Alkohol:
11,5% vol