Rioja, Marqués de Bergara Crianza 2016

Marqués de Bergara Crianza Rioja 2016

Vinene fra Marqués de Bergara laves på druer fra marker der ligger foden af Sierra de Cantabria, i hjertet af Rioja Alavesa. Her er fantastiske forhold for at dyrke Temperanillo, hvilket giver elegante vine, der er intense i farven og har en meget behagelig eftersmag.

Marqués de Bergara Crianza Rioja fra 2016 har en intens kirsebærrød farve med lilla kanter. Du får en aroma af moden frugt i næsen. Det er en velstruktureret vin, hvor du i smagen vil opleve hindbær og lakrids kombineret med amerikansk egetræ. En meget behagelig vin med lang eftersmag. (0,75 L)

Et af kendetegnene ved vinene fra Rioja er deres fadlagring. Crianza og Reserva skal ligge mindst et år på fad og Gran Reserva mindst to år. Amerikansk eg er meget benyttet, hvilket giver en karakteristisk duft af vanilje. Flere producenter bruger dog mere og mere fransk eg, i takt med at det internationale marked efterspørger vine uden for meget påvirkning af fad. Når en Rioja er Crianza har den været lagret i mindst 2 år, hvoraf det ene år er på egetræsfade, samt et år på flaske,

Område i Spanien: Rioja

Druer: 100% Tempranillo

Alkohol: 13% vol

Lagring og fadlagring: Rioja Crianza har været lagret i mindst to år, hvoraf det ene er på egetræsfade.

99,00 kr.