Rioja, Marqués de Bergara Reserva 2015

Marqués de Bergara Reserva Rioja 2015

Vinene fra Marqués de Bergara laves på druer fra marker der ligger foden af Sierra de Cantabria, i hjertet af Rioja Alavesa. Her er fantastiske forhold for at dyrke Temperanillo, hvilket giver elegante vine, der er intense i farven og har en meget behagelig eftersmag.

Med en intens rød kirsebærfarve med lilla kanter tilbyder den frugtagtig aroma med noter modne sorte frugter og cremede noter forstærket af tiden på egefade.I smagen får du bær og lakrids. Vinen har en lang eftersmag. En kraftig og dejlig struktureret vin, hvor tanninerne er godt integreret i smagen. (0,75 L)

Et af kendetegnene ved vinene fra Rioja er deres fadlagring. Crianza og Reserva skal ligge mindst et år på fad og Gran Reserva mindst to år. Amerikansk eg er meget benyttet, hvilket giver en karakteristisk duft af vanilje. Flere producenter bruger dog mere og mere fransk eg, i takt med at det internationale marked efterspørger vine uden for meget påvirkning af fad. Når en Rioja er Reserva skal vinen have lagret i mindst 3 år, heraf mindst ét år i skal være i egetræsfade, og mindst 6 måneder på flaske.

Område i Spanien: Rioja

Druer: 100%Tempranillo

Alkohol: 13%

139,00 kr.