SALZL SEEWINKELHOF

Vingården Salzl Seewinkelhof ligger i Illmitz, omgivet af maleriske søer og sletter i Neusiedler See - Seewinkel National Park, i den østligste delstat i Østrig, i Burgenland. Salzl Seewinkelhof har været en familievirksomhed i mange år. Med Heribert, Josef og Christoph Salzl i spidsen arbejder tre generationer i øjeblikket hånd i hånd for at fremstille vine fulde af karakter.

Vingården Salzl ser tilbage på en lang vindyrkningstradition og virksomhedens historie går tilbage til 1840. Indtil Heribert Salzl, Josef Salzls far, overtog virksomheden, var gården beskæftiget med blandet landbrug. Som en af de første landmænd i området fokuserede Heribert, mere og mere på vinproduktion, koncentreret om hvide- og dessertvine. Han skabte en anseelse med flere guldmedaljer.

Grundlaget for dagens succes blev lagt i 1980'erne, hvor Salzl Seewinkelhof tilpassede produktionen til rødvin af høj kvalitet. I 2000 fik Salzl Seewinkelhof kåret en rødvin som en Østrigs 50 bedste rødvine. Vinens kvalitet starter i vingården. "Vi er meget overbeviste om det og udfører en valg af druer og udbyttereduktion i vingården for at øge druernes kvalitet. Kun sunde og fuldmodne druer bruges til vores vin." Denne omhyggelige håndtering af jorden, vinbestanden og vinstokken samt kærligheden til landskabet og vinmarkerne er afgørende for et produkt med unik karakter.

Salzl Seewinkelhof ligger i Illmitz ligger på østkysten af ​​Neusiedlersee og er Østrigs laveste by med kun 117 meter over havets overflade. Et stort antal solrige dage, uendelige sletter og en række natur er karakteristisk for området, kaldet Seewinkel. Det unikke klima i Seewinkel - formet af tørre, varme somre og kolde vintre - påvirkningen af ​​de Pannoniske sletter og Neusiedler See samt de mange små saltvandssøer skaber en speciel terroir, der fører til vin med elegance, friskhed og salt mineralitet . Derudover giver jorden perfekte forhold, fra fint sandet, til løs grus og til jordarter med sort jord. Med dette unikke mikroklima er regionen en af ​​de mest klimatisk foretrukne vindyrkningsregioner verden over.

Siden 2009 er vinene blevet fremstillet i den nye vingård blandt vinmarkerne i Illmitz. Ikke kun på grund af dens arkitektur, men også på grund af dets tekniske udstyr, er vingården et af flagskibene i Østrig. De klassiske vine er gæret i rustfri ståltanke. Barrique-vinene modnes - afhængigt af år og vinudvikling - i små egetræs-tønder i 12 til 36 måneder. Med en masse lidenskab og entusiasme kombinerer Salzl Seewinkelhof avanceret teknisk udstyr med langvarig tradition og værdien af erfaring, der er opnået gennem årene af flere generationer af familien.

Salzl Seewinkelhof vine er kendt for deres blødhed og varme, typiske egenskaber ved Seewinkel, hvilket afspejler de fredelige og uendelige sletter. Som vinproducenter og som værter for vores firestjernede pensionat fokuserer vi på ægthed, lidenskab og pleje for at sikre vores gæsters komfort og afslapning.

Siden 2005 har Christoph Salzl overtaget forpligtelserne trin for trin for at videreføre familietraditionen. Vores team af medarbejdere støtter os i vinmarken, vingården og i salg, udfører fremragende arbejde og deler vores filosofi i mange år.