Weingut Bollig, Riesling Kabinett 2020, Ohligsberg

Når man taler om Riesling Kabinett er det ofte fine, lette vine fremstillet af modne druer, og de er ofte halvsøde med lavt alkoholindhold. De traditionelle Kabinett-vine er indtagende og anvendelige af tyske vine. Den lette sødme, den lave alkohol og umiddelbare friskhed gør dem nemt tilgængelige og er fantastiske som "terrassevine", eller som et godt match til krydret asiatisk mad.

Ohligsberg Riesling er nok Weingut Bolligs bedste mark, som også er en af de mest berømte i Mosel. Marken Wintricher Ohligsberg er stejl, stenet og varm. Den stejle sydvestlige skråning sikrer maksimal solstråling, og de mørke skifersten gemmer dagens varme og giver særligt komplekse og fine Riesling-vine

Weingut Bolligs Riesling Kabinett 2019 fra Ohligsberg er en flot Kabinett, og Mosel Fine Wines giver vinen 93 point ud af 100, og skriver bl.a.

"Den tilbyder en smuk næse med fersken, appelsinskal, pære, laurbær, flødeskum og smukke røgfyldte elementer. Vinen frigør gode smage af pære, mandarin og flødeskum pakket ind i urter og fint krydderier på ganen. Den efterlader dig med smage af abrikos, mandarin, grapefrugt og kalkholdige mineraler i den smukt rasende finish."

Her får du en Riesling Kabinett i en meget høj kvalitet.

Alkohol: 9%

0,75L

109,00 kr.